VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer krijg ik mijn geld terug?

Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen teruggestort op uw rekening, welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de originele bestelling. Indien je een deel van de bestelling houdt, krijg je alleen het aankoopbedrag van het (de) geretourneerde artikel(en) terug. Let op: je retour item moet wel binnen 14 dagen en ongedragen geretourneerd zijn met evt aangehechte labels, anders kunnen wij uw artikel helaas niet retour nemen. LET OP: Artikelen die afgeprijsd zijn moeten binnen 8 dagen ongedragen en met aangehechte labels geretourneerd worden.

Hoe kan ik mijn artikel ruilen?

Wil je een artikel liever terugsturen voor een andere maat, dan is dat geen enkel probleem, mits op voorraad sturen wij kosteloos de juiste maat naar je toe.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn track & trace link ontvang?

De e-mail met je track & trace link wordt verstuurd zodra je verzending bij het postsorteercentrum is verwerkt.

Hoe kan ik Bellini Fashion het beste bereiken?

Via mail zijn wij het beste te bereiken. Heb je een vraag over een bestelling? Vermeld dan je artikelen en factuurnummer. Natuurlijk mag je ons ook bellen maar bij geen gehoor vragen wij je een duidelijk ingesproken bericht achter te laten zodat wij je zo snel mogelijk kunnen terugbellen.

Retourneren

Wanneer je een artikel wil retourneren kan dat natuurlijk. Je retour moet dan altijd binnen 14 dagen en ongedragen geretourneerd zijn met evt aangehechte labels, anders kunnen wij uw artikel helaas niet retour nemen.

Verzending

Voor transport binnen Nederland rekenen wij standaard verzendkosten van €6,95. Bij bestellingen boven de €45 nemen wij de verzendkosten op ons.

HET ANTWOORD NIET KUNNEN VINDEN?