Over Bellini

Bellini staat voor ‘beeldschoon’. Beeldschoon van binnen én van buiten. Bellini Fashion is opgericht door Vonne, een gedreven onderneemster uit Brabant. Het was jarenlang een goed plan, een idee dat kriebelde, een businessplan, een sprookje, een droom die is uitgekomen. Bellini Fashion bestaat nu zo’n 4 jaar. Waar we eerst een fysieke winkel waren zijn wij ons nu helemaal aan het focussen op de online wereld. Op deze manier kunnen we nog veel meer klanten helpen en voorzien van de leukste en trendy damesmode.

Wij willen dat onze klanten met elk budget kunnen shoppen als een modebewuste vrouw. Iedereen is uniek, heeft een eigen personality, een eigen karakter, een idee over de wereld en dit mag naar buiten worden gedragen. Hierin laat je zien wie je bent, precies zoals jij dat wil. Wij willen dat onze klanten dit ten allen tijden kunnen doen, jezelf wanen in een modefabriekje, een fashionwalhalla, een droom van elke vrouw. Wij zoeken wekelijks naar de nieuwste trendy musthaves, lanceren zo nu en dan onze eigen Bellini Fashion kleding en accessoires, en speuren tevens naar de leukste Lifestyle decoratie om jou huis helemaal klaar te maken voor ieder seizoen. Onze kleding, accessoires en Lifestyle zijn classy, stoer, vrouwelijk, fashionable en up-to-date.

‘Whoever said money can’t buy happiness, simply didn’t know where to shop’

Ladies day!

Oh en nog een leuk weetje, Wij organiseren bijna iedere maand een ladies day in Helmond. Hier kan je gezellig met al je vriendinnen naar toe komen en kun je dus in een fysieke ‘winkel’ shoppen. Dit zijn altijd de leukste dagjes! We hebben bubbels, bites, extra korting, goodiebags, samenwerkingen met andere toffe meiden zoals de beste kapsalon die je haar die dag komen stylen en zelfs soms live muziek. Hier hoef je jezelf niet voor in te schrijven, we maken die dagen bekend via social media en je kunt zo binnen lopen!